Perla

Jako alkoholno piće.
Čista rakija komovica dobivena je direktno iz koma istarskih sorti grožđa. Cijeli proces proizvodnje vrhunske komovice kreće iz komine koja se prepušta fermentaciji čime započinje proces alkoholnog vrenja. Nakon vrenja ,koji uobičajeno traje do dva tjedna, pristupa se pažljivoj destilaciji. Tradicionalno se proizvodi u malim bakrenim kotlovima do 200 litara što rakiji daje posebnu i specifičnu aromu. Završna faza dobivanja kvalitetne komovice je dozrijevanje rakije koje se odvija u razdoblju od dva mjeseca prije samog flaširanja. Dozrijevanje doprinosi zaokruživanju cijelokupnih aroma kako bi dobili komovicu visoke čistoće poput bisera, otuda i naš naziv Perla.

Preporučujemo servirati rashlađenu.

Sastojci: prepečena komovica, omekšana voda.

Alkohol: 40,5 % Vol.

Perla

Jako alkoholno piće.
Čista rakija komovica dobivena je direktno iz koma istarskih sorti grožđa. Cijeli proces proizvodnje vrhunske komovice kreće iz komine koja se prepušta fermentaciji čime započinje proces alkoholnog vrenja. Nakon vrenja ,koji uobičajeno traje do dva tjedna, pristupa se pažljivoj destilaciji. Tradicionalno se proizvodi u malim bakrenim kotlovima do 200 litara što rakiji daje posebnu i specifičnu aromu. Završna faza dobivanja kvalitetne komovice je dozrijevanje rakije koje se odvija u razdoblju od dva mjeseca prije samog flaširanja. Dozrijevanje doprinosi zaokruživanju cijelokupnih aroma kako bi dobili komovicu visoke čistoće poput bisera, otuda i naš naziv Perla.

Preporučujemo servirati rashlađenu.

Sastojci: prepečena komovica, omekšana voda.

Alkohol: 40,5 % Vol.

Kontaktirajte nas